dilluns, 30 de novembre del 2015




NOVEMBRE



          Novembre s'ha comportat amb una certa normalitat. Va començar amb una DANA que va deixar molta aigua a tot el País Valencià i ha acabat amb una onada de fred que ha deixat veure la neu al cim de les muntanyes.

          A València-Sant Isidre han caigut 42,2 mm recollits en dos dies -1 i 2 de novembre- especialment el primer dia amb 40,9 mm. Amb aquesta pluja el total anual ja arriba als 356,1 mm que no està mal si ho comparem amb l'any anterior. En quant a la temperatura el dia 24 va baixar fins els 5,8 graus.

          Pel que fa a Beniaia durant el mes de novembre s'han recollit 78,2 mm. D'ells 70,4 mm entre l'1  -65,6 mm- i el 2 de novembre -4,8 mm-. Amb l'onada de fred de final de mes el dia 23 de novembre va caure aigua neu i pluja i deixà 7 mm. Al dia següent -24 de novembre- la temperatura va baixar fins els 0,4 graus. La pluja anual a Beniaia ja arriba als 514 mm. 

          Amb aquests canvis hem vist contrasts a Beniaia que es reflexen en les dos fotos. Una és del 23 de novembre amb Beniaia baix i la Serra d'Alfaro dalt totalment nevada. La foto és de Vicent La Tona d'Alcalà de la Jovada. L'altra és meua, d'ahir, quan vaig trobar la primera flor d'ametller potser una mica despistada. Està feta als voltants de Beniaia.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada