dilluns, 19 d’octubre del 2015




INICI DE TARDOR

          Amb l'arribada de la tardor l'oratge sembla voler tornar a la normalitat després de tants mesos de sequera. Però curiosament s'està comportant millor l'estació de València -Sant Isidre que la de Beniaia.

               A València-Sant Isidre durant aquests primers 19 dies d'octubre han plogut 34,8 mm el que suposa ja 79,1 mm en el que portem de tardor. En tot l'any estem camí dels 300 mm, exactament 297,2 mm que no estan gens mal.

               En canvi a Beniaia en aquesta part del mes d'octubre s'han recollit sols 17,4 mm i en el que portem de tardor 27,4 mm, una quantitat ridícula si la comparem amb el que és habitual i amb el que s'ha recollit a altres estacions del País Valencià i de la pròpia Marina Alta. Com la resta de l'any ha plogut més que a València - Sant Isidre  el total anual és ara de quasi 400 mm, exactament 392,2 mm.

               Com el passat pont del 9 d'octubre vaig estar a l'apartament de Xàbia adjunte una foto de l'eixida del sol de l'11 d'octubre i una foto del passat dissabte de matí a Beniaia amb els bancs de boira que n'hi havia a primera hora del matí.    






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada