dimecres, 12 d’agost del 2015

DE BELL NOU AL BLOC METEOBENIAIA



     Després de molts mesos sense escriure torne al meu bloc amb ganes i bons propòsits. La sequera que hem patit sembla voler acabar i, per altra banda, el fet d'estar jubilat des de l'1 de juliol m'anima a tornar a escriure. Els meus amics d'AVAMET m'animen amb el seu esforç de consolidar una associació que té voluntat de servei públic per al poble valencià. Des d'AVAMET volem que el nou govern valencià pose en marxa el Sevei Meteorològic Valencià que les Corts aprovaren al final de la passada legislatura.

     De moment vull fer un balanç d'enguany. Fins a la formidable tempesta d'ahir que va deixar a Beniaia 18,2 mm, portem aquest 2015 294,6 mm, quantitat que en el 2014 arribàrem el 30 de novembre. Per tant enguany anem molt millor.

     Les quantitats recollides enguany són: gener, 27,6 mm; febrer, 64,4 mm; març, 99,4 mm; abril, 9,0 mm; maig, 11,4 mm; juny, 54,8 mm; juliol, 9,6 mm; i agost fins ahir 18,4 mm. Esperem que fins desembre la situació continue millorant. Enguany la mar està molt calenta i això pot fer possible una tardor mogudeta.

     Pose ací imatges de les pluges i nuvolades dels darrers dies.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada